КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

„Откривање на иднината: Археологија на модерноста“, изложба на дела на Петар Хаџи Бошков во археолошкиот локалитет „Стоби“

„Откривање на иднината: Археологија на модерноста“ е насловена изложбата на дела на еден од најистакнатите македонски скулптори, Петар Хаџи Бошков, која ќе биде отворена на 18 септември со почеток од 18 часот во археолошкиот локалитет „Стоби“.

Back to top button
Close
Close