0_Web_АктуелноЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Откриена децениска злоупотреба во домови за деца во Лондон

Британски социјални работници „изложиле ранливи деца“ на сексуални престапници кои се инфилтрирале во домови за деца и во згрижувачки семејства со „катастрофални, доживотни последици врз жртвите“, покажа извештајот за децениското злоставување деца.

Back to top button
Close
Close