Дописници МКДМКД

Осветен крстот во село Белица, подарок на двајца браќа од селото

Во рамките на десеттите јубилејни Белички средби, беше осветен крстот и јарболот кај „Цветин гроб“, изработени од мајсторот Филип Кочоски.

Back to top button
Close
Close