0_Web_АктуелноBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономијаТема

Осумте банки заинтересирани за соработка со Пошта до крајот на месецот треба да достават понуди

До крајот на месецот банките кои изразија интерес да го вршат платниот промет во единиците на Пошта треба да одговорат на писмото што го испрати Пошта до нив за условите што ги нудат, по што процесот ќе продолжи со состаноци меѓу двете страни и избор на оној што ќе го преземе платниот промет во поштенските единици што претходно го имаше Еуростандард банка.

Back to top button
Close
Close