ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Останува затворена границата помеѓу Франција и Велика Британија

Француските граници за сега ќе останат затворени за граѓаните на Велика Британија, додека државјаните на Франција, кои живеат во Велика Британија од утре ќе можат да се вратат дома со задолжителна потврда за негативен тест на Ковид-19

Back to top button
Close
Close