0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritPolitikë

Osmani: Zgjidhja nga Komisioni i përbashkët për çështje historike dhe arsimore mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë është më e qëndrueshme

Komisioni i përbashkët për çështje historike dhe arsimore mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë duhet të mbajë takim edhe para dhjetorit me çka do të kompensojë atë që gjatë zgjedhjeve e kanë humbur si moment dhe nga pandemia, ka thënë sonte ministri për Punë të Jashtme, Bujar Osmani në intervistën për TV Kanal 5. Ai tha se edhe më parë dhe tani insiston që në Komision të ketë edhe anëtar shqiptar, pasi sipas tij kjo është betejë e përbashkët dhe se angazhimi i përbashkët për këtë çështje do ta në afrojë shumë.

Back to top button
Close
Close