0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderPolitikë

Osmani: Procesi i zgjerimit të BE-së nuk ka alternativë

Procesi i zgjerimit të BE-së nuk ka alternativë. Dhe kur them nuk ka alternativë nuk mendoj vetëm për ju për vendet e Ballkanit Perëndimor, por edhe për ata shtetet e BE-së. Pa dallim të sfidave me të cilat jemi përballur, pa dallim të konjukturës aktuale politike, procesi i rrumbullaksimit dhe kompletimi i BE-së është i pandryshuar dhe prandaj këtu nuk shtrohet pyetja nëse, por kur.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close