0_Web_AktualePolitikë

Osmani-Petriçek: Çekia pret që Maqedonia e Veriut pa prolongim t’i fillojë negociatat me BE-në

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot realizoi video takim me homologun e tij të Republikës Çeke, Tomash Petriçek, ku u vendos theksi në riafirmimin e prioriteteve më të rëndësishme të Republikës së Maqedonisë së Veriut në periudhën aktuale, miratimin e Kornizës për negociata me BE-në nga ana e Këshillit Evropian dhe mbajtjen e Konferencës së parë ndërqeveritare të vendit me BE-në, deri në fund të vitit nën kryesimin e RF të Gjermanisë.

Back to top button
Close
Close