0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritKorrespondentë BotëMakedonija.SlajderMKD-ALPolitikë

Osmani për “To Vima”: Nuk ka Evropë të fuqishme pa Ballkan të fuqishëm

Ideja evropiane paraqet frymëzim për zgjidhjen e çështjeve të hapura në rajon. Maqedonia e Veriut është shembull i ndritshëm. Nuk ka Evropë të fortë pa Ballkan të fortë, një Ballkan i suksesshëm është Ballkani i integruar në BE. Stabilizimi i BE-së mund dhe duhet të bëhet së bashku me stabilizimin Evropian në Ballkan, thotë ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani në një intervistë për gazetën greke "To Vima", raporton korrespodenti i MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close