0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritIntervistëKorrespondentë BotëMakedonija.SlajderPolitikë

Osmani për MIA-n: Presim të vazhdojë përkrahja greke për harmonizimin e kornizës për BE-në

Gjatë muajve të fundit derisa bisedohej për harmonizimin e kornizës negocuese dhe për fillimin e negociatave, ka pasur përkrahje parimore nga Greqia dhe pozita greke ishte e qartë se Republika e Maqedonisë së Veriut duhet ta mbajë konferencën e parë ndërqeveritare dhe duhet të pranohet korniza ashtu siç është propozuar nga ana e Komisionit dhe kjo mendoj se është me rëndësi dhe presim se kjo përkrahje do të vazhdojë edhe më tej tani në këtë fazë kur punojmë që të harmonizohet korniza, thotë ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani për MIA-n.

Back to top button
Close
Close