0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Osmani: Maqedonia e Veriut pjesëmarrëse aktive në zbatimin e politikave të NATO-s

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot dhe dje mori pjesë në takimin ministror të Këshillit Veri Atlantik të NATO-s, që për shkak të masave të imponuara restriktive për shkak të pandemisë u mbajt përmes video lidhjes.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close