0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Osmani në takimin virtual të Aleancës për multilateralizëm, në margjinat e Asamblesë së Përgjithshme të 75-të të KB-së

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, mori pjesë në takimin virtual të Aleancës për multilateralizëm, në organizim të ministrit francez për Evropë dhe Punë të Jashtme, Zhan-Iv Le Drian dhe ministrit të Jashtëm federal të RF të Gjermanisë, Haiko Maas, në margjinat e Asamblesë së Përgjithshme të 75-të të Kombeve të Bashkuara.

Back to top button
Close
Close