0_Maqedoni.PortalPolitikë

Osmani në Pallatin e Eliseut në takim me këshilltarët e Makronit, Dumontin dhe Adamin

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, realizoi takime të ndara në Pallatin e Eliseut me këshilltarët e Kabinetit të presidentit Emanuel Makronit, Izabell Dumontin përgjegjëse për Evropën Kontinentale dhe Turqinë dhe me këshilltarin për Evropë, Aleksandar Adamin, ku e potencoi rëndësinë e implementimit të vendimit të këshillit të BE-së nga marsi i vitit të kaluar. 

Back to top button
Close
Close