0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderPolitikë

Osmani – Linkeviçius: Maqedonia e Veriut t’i fillojë negociatat pa kurrfarë anulimi

E vlerësojmë pozitën parimore të Lituanisë për mbështetje të rrugës evropiane të Maqedonisë së Veriut, kurse në veçanti jemi falënderues që e njihni përpjekjen tonë, me vullnet të mirë dhe nëpërmjet dialogut kapërcejmë të gjithë çështjet e hapura deri në mbylljen e Kornizës negociuese dhe deri në mbajtjen e Konferencës së parë ndërqeveritare.

Back to top button
Close
Close