0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Osmani: Frankofonia është vlerë e shtuar në mozaikun multikulturor të Maqedonisë së Veriut

- Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani sot pati fjalim hyrës në Konferencën e 37-të Ministrore të Frankofonisë, ku shprehi mbështetjen e tij të plotë për transformimin e Frankofonisë, drejt funksionimit më efikas, bazuar në transparencë, shkathtësi dhe disiplinë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close