Линк во живоПолитика

Прес-конференција на министерот за надворешни работи Бујар Османи (во живо)

Прес-конференција на министерот за надворешни работи Бујар Османи во врска со идните проекти и активности на МНР и надворешно-политичките правци на земјата.

Скопје, 3 април март 2021 (МИА) – Прес-конференција на министерот за надворешни работи Бујар Османи во врска со идните проекти и активности на МНР и надворешно-политичките правци на земјата.

 

 

 

Таг
Back to top button
Close
Close