0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Osmani: Bullgaria është e informuar për qëllimin tonë për diversifikim të burimeve të energjisë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani deklaroi se Sofja është e informuar për tërheqjen e vendit tonë nga projekti për centralin bërthamor Belene dhe vendimi të përfshihet në projektin Aleksandropolis.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close