0_Maqedoni.PortalPolitikë

Osmani: Besojmë në Marrëveshjen, kthimi i besimit në të është rrugë para

– Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani konsideron se periudha e ardhshme duhet të shfrytëzohet për kthimin e besimit në Marrëveshjen për Miqësi ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, që do të mundësonte mbajtjen e konferencës ndërqeveritare me BE-në në dhjetor gjatë kryesimit gjerman. Moszgjidhja e kësaj çështje tani, sipas tij, do të lente pasoja të gjera për marrëdhëniet mes të dyja vendeve dhe ndaj mundësisë që kjo të zgjidhej në të ardhmen.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close