0_Web_AktualeBotëBotë.Portal

Orë policore në Filadelfi për shkak dhunës gjatë protestave

Autoritetet në Filadelfi vendosën orë policore prej mbrëmë për të parandaluar vjedhjet dhe dhunën gjatë protestave që shpërthyen pasi policia vrau një afro-amerikan.

Back to top button
Close
Close