Политички партии

Ѓорчев: Илјадници граѓани без пасошите, лични карти, регистрации и свидетелства

Деновиве го гледаме огромното фијаско на оваа власт на Зоран Заев, на Мила Царовска и Оливер Спасовски, со тоа што за илјадници граѓани нема свидетелства, нема лични карти, нема пасоши, нема возачки дозволи, нема регистарски таблици, пунктовите за вакцинација веќе неколку дена наназад се затворени.

Back to top button
Close
Close