Политички партии

Ѓорѓиевски: Порастот на криминалот уште една причина за предвремени избори

Оливер Спасовски може да го злоупотребува МВР и медиумите и да лаже дека Скопје е побезбеден од Стокхолм и дека тоа е благодарение на него, но реалноста за жал е сосема поинаква.

Back to top button
Close
Close