Дописници МКДОпштински вести

Општина Виница ќе го подобрува водоснабдувањето со грант од Европската инвестициска банка

Советот на општина Виница на денешната седница донесе одлука за давање согласност и овластување на градоначалникот да потпише договор за грант со Европската инвестициска банка за подобрување на водоснабдувањето.

Back to top button
Close
Close