Дописници МКДОпштински вести

Општина Велес со проекти за безбедност во сообраќајот

Општина Велес деновиве на повеќе сообраќајници во градот постави 36 безбедносни елестични столпчиња пред пешачките премини, што овозможува дополнтелно означување на просторот пред пешачките премини.

Back to top button
Close
Close