Дописници МКДОпштински вести

Општина Велес распиша конкурс за стипендирање талентирани ученици и студенти за учебната 2019/2020 година

Општина Велес за учебната 2019/2020 ќе додели 10 стипендии на талентирани ученици од III-IV година во средно образование. Стипендијата е во висина од 1.500 денари месечно, а се исплатува девет месеци во годината.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close