Дописници МКДОпштински вести

Општина Велес преку конкурс бара идејно архитектонско урбанистичко решение за уредување делови од централното градско подрачје

Општина Велес го распиша конкурсот за идејно архитектонско урбанистичко решение за уредување од централното градско подрачје, а кој ќе трае до 22 јануари идната година. Конкурсот е анонимен, а право на учество имаат сите правни лица кои се регистрирани за вршење дејност од областа на архитектурата и урбанизмот и физички лица – дипломирани инженери архитекти и студенти по архитектура.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close