Дописници МКДОпштински вести

Општина Велес ќе користи мобилна апликација „М-заедница“

Градоначалникот на Општина Велес, Аце Коцевски денеска потпиша меморандум за соработка со Центарот за Социјални иновации „Блинк42-21“ за користење мобилна апликација „М-заедница“.

Back to top button
Close
Close