Дописници МКДОпштински вести

Општина Охрид: Реконструкцијата на „Абас Емин“ е голем градежен зафат, следните градежни активности во најбрз можен рок

Реконструкцијата на улицата „Абас Емин“ е еден од најзначајните инфраструктурни проекти што во моментот се реализираат во Општина Охрид. Изготвен е оперативен динамички план за изведување на сите следни градежни активности со кои во најбрз можен рок и во согласност со проектот ќе се создадат услови за непречен сообраќај и нормализирање на секојдневниот живот на граѓаните, се посочува во соопштението на локалната самоуправа по однос динамиката на одвивањето на градежните активности.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close