Дописници МКДКултураКултура.Портал

Општина Куманово објави конкурс за избор на сувенир за 2020 година

Општина Куманово денеска објави повик за избор на сувенир на општината и ги покани заинтересираните правни и физички лица да се пријават. Заинтересираните треба да понудат сувенир кој ќе ги отсликува одликите на градот и околината.

Back to top button
Close
Close