Општински вестиСкопје

Општина Кисела Вода спроведе акција за засадување дрвја на својата територија

Општина Кисела Вода продолжува со акцијата за засадување на дрвја во населба Драчево, со цел да го намали аерозагадувањето.

Back to top button
Close
Close