0_Македонија.ПорталОпштински вестиСкопје

Општина Карпош потсетува за совесно одложување на отпадот

Општина Карпош ги потсетува сите граѓани на правилно и совесно одложување на отпадот од своите домаќинствата.

Back to top button
Close
Close