Општински вестиСкопје

Општина Центар и Еко Логик ќе потпишат меморандум за соработка

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и Никола Нешковски, директор на Еко Логик – Здружение за заштита и унапредување на животната средина и промовирање на концептот за одржлив развој, денеска ќе потпишат меморандум за воспоставување соработка.

Скопје, 13 февруари 2020 (МИА) – Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и Никола Нешковски, директор на Еко Логик – Здружение за заштита и унапредување на животната средина и промовирање на концептот за одржлив развој, денеска ќе потпишат меморандум за воспоставување соработка.

Како што соопштија од Општина Центар, целта е имплементирање на проектот „Вело училишта“, наменет за учениците од основните училишта на територијата на Општина Центар. цр/са/

 

 

 

Back to top button
Close
Close