0_Македонија.ПорталСкопје

Општина Центар ја назначи Јулија Геровска за службеник за млади, младинско учество и младински политики

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, ја назначи Јулија Геровска, вработена во Општина Центар како помлад соработник за ex-ante финансиска контрола во Одделението за буџетска контрола, за општински службеник задолжен за младите, младинското учество и младинските политики во Центар, Јулија Геровска.

Back to top button
Close
Close