0_Македонија.ПорталДописници МКДОпштински вести

Општина Битола утврди програма за социјална заштита во периодот 2021-2024 година

Општина Битола утврди програма за социјална заштита со систем на политики, мерки и активности со кои ќе се спречуваат и надминуваат социјалните ризици кај граѓаните.

Back to top button
Close
Close