ОпштествоОпштински вестиСкопје

Општина Аеродром доделува еднократна парична помош за првачињата

Општина Аеродром и оваа година доделува еднократна парична помош од 3.000 денари на семејствата со прваче. Родителите на првачињата запишани во едно од училиштата на територијата на Општината можат да поднесат барање за еднократната парична помош до архивата на Општина Аеродром од денеска до 30 септември 2021 година.

Back to top button
Close
Close