Општински вестиСкопје

Општина Аеродром бесплатно изнајмува велосипеди

Граѓаните од денеска можат бесплатно да изнајмат велосипед од Општина Аеродром во периодот од 8 до 16 часот, секој работен ден. За таа цел, Општината става на располагање 10 велосипеди пред општинската зграда, кои можат да се подигнат со оставање лични податоци и телефон за контакт на пријавницата.

Back to top button
Close
Close