0_Македонија.ПорталОпштество

Опрема и нов студентски сервис за студентите со попреченост на УКИМ

Нова опрема и студентски серсвис за поддршка на студентите со попреченост при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ денеска беше презентирана на Филозофскиот факултет во Скопје.

Back to top button
Close
Close