0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëShoqëri

Opozita ka kërkuar kohë plotësuese t’i shqyrtojë ndryshimet e Ligjit për mbrojtje nga sëmundjet ngjitëse

Në kërkesë të opozitës  në seancën e sotme të 18-të kuvendore nuk është diskutuar  për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet ngjitëse, me procedurë të shkurtuar, e cila duhet të jetë bazë  për zbatim të masave të reja për mbrojtje nga koronavirusi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close