BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Opozita e Kosovës kërkon shkarkimin e ministres së Punëve të Jashtme

Partia më e madhe opozitare e Kosovës, Partia Demokratike e Kosovës (PDK), thotë se Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës, Donika Gërvala-Shvarc "e fyen luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të vdekur në luftën për liri dhe pavarësi dhe të gjitha gratë e dhunuara në luftë ", për të cilin shkak kërkon nga kryeministri Albin Kurti menjëherë ta shkarkon nga funksioni.

Back to top button
Close
Close