0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

OPH: Vendimi i parë i pakos së re antikrizë “dush i ftohtë” për hotilerinë, i japim afat Qeverisë deri më 25 janar

Qeveria me masën e parë të paketës së pestë antikrizë i dha 162.4 milionë euro "lokomotivave" - ​​anëtare të Odës Ekonomike të Maqedonisë, kurse hotelierëve ende në mënyrë të pabazuar dhe të pajustifikuar me vendim të përkohshëm ua kufizon orët e punës dhe të drejtën për të punuar, reagon sot Oda e Pavarur e Hotelerisë (OPH).

Back to top button
Close
Close