Фотосервис

Оперативен план за 2020

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска и заменик министерката за струд и социјална политика Санела Шкријељ, дополнителната заменик министерка за труд и социјална политик презентираа активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на труд дел од оперативниот план за 2020 година

Back to top button
Close
Close