Fotoservis

Opera dhe Baleti Nacional – 70 vjet

Opera dhe Baleti Nacional organizon ekspozitë "Jetë në lëvizje" dhe gala koncert i madh i baletit për 70-vjetorin e themelimit të Baletit

Back to top button
Close
Close