0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëShoqëri

Onlajn sesion informativ për punë sezonale

Onlajn sesion informativ për punë sezonale do të mbajë sot një aktivist I Shoqatës maqedonase të juristëve të rinj në partneritet me Komisionin kombëtar për luftë kundër trafikimit me njerëz dhe migrimin e paligjshëm në Maqedoninë e Veriut përmes projektit "Ngritja e ndërgjegjësimit për trafikim me fëmijë përmes internetit dhe eksploatimit të punës së punëtorëve sezonalë në Maqedoninë e Veriut të mbështetur nga GIZ".

Back to top button
Close
Close