0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Онлајн разговор: „Зависности кај деца и млади во време на пандемија”

Здружението ХОПС денеска, на нивната фејсбук страна ќе спроведе онлајн разговор на тема „Зависности кај деца и млади во време на пандемија”.

Скопје, 10 септември 2020 (МИА) – Здружението ХОПС денеска, на нивната фејсбук страна ќе спроведе онлајн разговор на тема „Зависности кај деца и млади во време на пандемија”.

На оваа тема соговорници ќе бидат: Деспина Стојановска -психолог и Дарко Богески – активист и параправник во ХОПС, додека разговорот ќе го модерира Благородна Коцева Симјанов.

Овој настан е поддржан од OSCE Mission to Skopje во склоп на проектот: „Живеење со зависност – подобрување на менталното здравје и квалитетот на живот на децата и младите кои употребуваат дроги за време на пандемската криза на Ковид-19”.см/ац/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close