КултураКултура.Портал

Онлајн премиера на видео проектот „Револуција во живо“ на Теа Беговска

Интернационалниот видео проект „Револуција во живо“ на режисерката Теа Беговска вечер, во 20.15 часот, ќе има онлајн премиера на платформата YouTube.

Back to top button
Close
Close