0_Македонија.ПорталОпштество

Онлајн предавање „Како да препознаеме лаги за Ковид-19 на Интернет?“

Ковид-19 освен што не натера да го смениме секојдневието, не натера и да го смениме функционирањето на медиумите и примањето информации во светот што се соочува со нова пандемија, пандемија на Ковид-19, истакна Јасмина Јакимова, новинарка и уредничка на Радио МОФ на денешното онлајн предавање на тема „Како да препознаеме лаги за Ковид-19 на Интернет?“.

Back to top button
Close
Close