0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Онлајн консултација со граѓанските организации за нацрт-националната програма за усвојување на правото на ЕУ

Граѓанскиот ресурсен центар денеска организира онлајн консултација со граѓанските организации за Нацрт-Националната програма за усвојување на правото на ЕУ (НПАА) 2021-2025 година, на 29 април 2021.

Back to top button
Close
Close