0_Магазин.ПорталСцена

Џони Деп доби можност за пресврт во судската битка против Амбер Хард

Деп и неговите адвокати ги отфрлија обвинувањата, тврдејќи дека Хард само се обидува да профитира. Но, наскоро беше постигната спогодба од седум милиони долари, за која Хард тврдеше дека ќе ги донира на Сојузот за граѓански слободи на САД и Детската болница во Лос Анџелес. Сега Деп бара да открие дали неговата поранешна сопруга го одржала тоа ветување.

Back to top button
Close
Close