0_Магазин.ПорталЗанимливости

Џон Стјуарт се враќа на ТВ-екраните

Новата емисија ќе трае долга еден час, ќе оди на платформата Епл плус и ќе се занимава со актуелни теми кој го засегаат американскиот национален јавен интерес...

Back to top button
Close
Close