KulturëKulturë.Portal

Omer Xhaferi dhe Çarshia e Vjetër në Shkupin e Ri

Çarshia e Vjetër e Shkupit është një lokalitet me histori të bujshme, një lokalitet që ka simbolikë të thellë në indin tonë kombëtar dhe një lokalitet që ngjallë shumë emocione. Prej vitesh Çarshia e Vjetër e Shkupit është bërë edhe një metaforë e mungesës së kujdesit institucional, duke u bërë më shumë objekt përfitimesh të ndryshme që zhvillohen në heshtje prapa kulisave politike, krejt kjo për përfitime materiale.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close