Shoqëri

Ombudspersoni: Kjo ditë të jetë shtysë për interes akoma më të madh të organeve kompetente për përmirësimin e gjendjes me të drejtat e fëmijëve

Me rastin e 20 Nëntorit - Ditës botërore të fëmijës, që këtë vit shënohet nën moton "Investimi në të ardhmen tonë do të thotë investim në fëmijët tanë", Avokati i popullit potencoi se kjo ditë duhet të jetë shtysë për interesim akoma më të madh të organeve kompetente për përmirësimin e gjendjes me të drejtat e fëmijës, he për angazhime dhe aktivitete të vazhdueshme për mundësim të gëzimit të këtyre të drejtave, çdo ditë në vit, në mënyrë në të cilën urdhëron Konventa për të drejtat e fëmijëve.

Back to top button
Close
Close